Agenda

Spreker met inspirerend verhaal

Eind 2004 raakt de dan 24-jarige Joseph Oubelkas vanuit het niets betrokken bij een bizarre gebeurtenis. Hij wordt tijdens een zakenreis naar Marokko opgepakt voor drugssmokkel en zonder enig bewijs of onderzoek veroordeeld tot 10 jaar gevangenisstraf. Na 4,5 jaar onschuldig opgesloten te hebben gezeten, komt hij vrij. Hij besluit met zijn verhaal anderen te helpen.

Joseph neemt je mee naar het harde leven in smerige, overvolle Marokkaanse gevangenissen. Hoe gaat hij daar om met zijn verdriet, woede en frustraties? Hoe houdt hij zich staande onder zulke barre omstandigheden? Waaruit haalt hij de motivatie om er het beste van te maken? De lessen die hij toen geleerd heeft, verrijken nu zijn leven. Zo’n rijk leven gunt Joseph graag iedereen.

Agenda openbare lezingen

Naast besloten lezingen geeft Joseph enkele keren per jaar een openbare lezing. Hou de agenda in de gaten voor een inspirerende belevenis! Op de hoogte blijven van nieuwe data? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief.

Joseph Oubelkas - lezingen
Je moet het zelf doen!

Datum: woensdag 15 november 2023
Organisator: Team Focus
Locatie: Weert 9 6222 PG Maastricht
Kosten: € 15

Reacties van bezoekers van openbare lezingen

quote klein
Peter Moors

Inspirerende thema avond bij onze collega’s van @teamfocusNL #jemoethetzelfdoen met een indringende Joseph Oubelkas. Dank!

Marco Winters

Wat een bijzondere avond en wat een bijzonder verhaal. Mijn hart werd geraakt. Joseph Oubelkas uit het diepst van mijn hart, dank je wel.

Joëlle Souren

Dankjewel Joseph Oubelkas voor je inspirerende sessie bij Maaspoort in Venlo. Had je 2 boeken al gelezen. Was blij je eindelijk live te horen spreken!

Theo Waars

Gaaf dat ik dit mocht meemaken. Joseph Oubelkas, een inspirerende ‘stuiterbal’ die iedereen wakker houdt.

Peter Kops

Mooie lezing vanavond van Joseph Oubelkas. Waanzinnig verhaal. Uit de #slachtofferrol #jehebteenkeuze #attitude

Kyra Doek

Een spreker die me diep raakt en aansluit bij mijn eigen ideeën. Dank Joseph Oubelkas voor een fijne, inspirerende avond.

Ingrid Greitemann

Wat een geweldige ontroerende, humoristische avond! Als je boeken zoveel emotie losmaken als je spreken, pak ik meteen de tissues.

Lotti Verhoeven

Enorm geraakt door het verhaal van Joseph Oubelkas bij het @ZOTevent. Als je ooit de kans krijgt Joseph te horen spreken, doen! #vrijheid #liefde

Annemarie Verbunt

‘Van lijden naar leiden’ Joseph Oubelkas ontzettend bedankt voor jouw verhaal, je inzet en je geloof in mij en de stichting. Je bent een held!

Op de hoogte blijven?

Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief. Dan ben je altijd als een van de eersten op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, openbare lezingen en bijzondere ontmoetingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.